In het kader van de door Stichting Tpodium (www.tpodium.net) georganiseerde serie Jazz in de Buurt treedt in de Bolder aan Groenhof 140 vrijdag 11 januari (20.00 uur) de Poolse Wojtek Justyna op met zijn band.

Wojtek Justyna TreeOh! vermengt de energie van jazz-funk en de kleuren en ritmes van wereldmuziek met verfrissende nieuwe klanken. Met hun tweede album ‘Get That Crispy’ (wereldwijd beschikbaar sinds 22 september) brachten de musici hun creatieve compositietalenten samen om te komen tot één muzikaal geheel, boordevol dansbare grooves, intrigerende harmonieën en melodieën.

Festivals

Met talloze Europese concerten, in clubs en gerenommeerde jazzfestivals als Delft Jazz Festival, State-X New Forms, het Bevrijdingsfestival (NL), Jazzmeile Thüringen, Jazzahead! (DE) en Letni Festiwal Jazzowy (PL), heeft het TreeOh! een reputatie opgebouwd als bruisende live act, geladen met dynamische solo’s, kleurrijke structuren en vlammende interacties tussen de muzikanten.

De bezetting: Wojtek Justyna (Polen/Nederland) – gitaar; Daniel Lottersberger (Oostenrijk) – basgitaar; Alex Bernath (Duitsland) – slagwerk; Diogo Carvalho (Portugal) – percussie, Moog synthesizer.

https://www.youtube.com/watch?v=SeDqxu5NOXw&feature=youtu.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.