Slechts twee keer, op vrijdag 11 januari 19.00 uur en zondag 13 januari 15.00 uur, is het opgenomen nieuwjaarsconcert van André Rieu vanuit Sydney te zien in Cinema Amstelveen (schouwburg).

De Koning van de Wals, André Rieu, heeft miljoenen fans over de hele wereld en geeft met zijn orkest een Nieuwjaarsconcert, dat deze keer live is opgenomen in de Town Hall in Sydney, Australië. Het is de eerste volledige productie van Piece Of Magic Entertainment, de toonaangevende distributeur in Event Cinema.  Bij zijn orkest zingen sopranen en The Platin Tenors. Er zijn shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier.

Verder te zien in Cinema Amstelveen: Beautiful Boy, Buddy, Colette, Hoe tem je een Draak 3 (NL-2D). Ook nog te zien: Buurman & Buurman, winterpret, Cold War, Ralph Breaks the Internet (NL-2D) en Shoplifters.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.