Arthur Geesing speelt zijn laatste try-out van de voorstelling ‘Kerf, de Labjesrat’ zondag 13 januari om 14.30 uur in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A.

Het is een voorstelling voor iedereen van 4 jaar een ouder. Na afloop willen Arthur en Kerf graag erover praten met alle kinderen en volwassenen.

Kerf is een heel bijzondere rat met een heel speciale staart. Als hij jokt, verschijnt er een klein sneetje, een kerfje in zijn staart. Daarom heet hij Kerf.

Verklapekster

Op een dag gooit Kerf per ongeluk het levenswerk van zijn papa omver en vlucht op reis. Hij komt bijzondere bloemen en dieren tegen, zoals de Verklapekster en Jokke, de liegebeestspin. Kerf voelt zich steeds schuldiger en besluit thuis alles te vertellen. En dan gebeurt er iets wonderlijks…

Kerf de labjesrat is prachtig poppentheater vol fantastische beelden, vrolijke muziek en gekke invallen van Arthur Geesing in samenwerking met Theo Terra, Joris Erwich en Dick Feld. Toegangsprijs € 7,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.