De zogenoemde Buurttafel in de Paaskerk aan het Augustinuspark 1 gaat donderdag 17 januari, 18.00 uur, over de buurt. Daar is dan namelijk de wijkcoach Joyce Weij van Participe Amstelland aanwezig. Tijdens het eten kan met haar worden gepraat.

“Als ik twee verschillende doelgroepen kan koppelen zie je schitterende dingen gebeuren”, schrijft Weij op de website van Participe. Aan de buurttafel informeert zij de aanwezigen over de activiteiten voor ouderen en kinderen die er in de wijk worden georganiseerd. Maar zij is volgens de organisatoren ook nieuwsgierig naar ideeën van wijkbewoners over mogelijke nieuwe buurtinitiatieven en vertelt wat zij daarin kan betekenen.

Opgeven

De inloop is van 17.45, de maaltijd begint rond 18.00 uur. Men betaalt € 7 voor een (vegetarische) maaltijd met dessert en iets te drinken. Opgeven in info bij Jacqueline Meij, uiterlijk maandag 14 januari vóór 20.00 uur. Tel. 06 – 8750078, e-mail: buurttafel@paaskerk-amstelveen.nl

 

1 COMMENT

  1. Helaas moet ook in buurthuizen voor alles betaald worden. Om te beginnen moet je al €1,50 stoelengeld betalen. En als je dan bijvoorbeeld een timmerclubje voor kinderen wilt organiseren heb je ook gereedschap en verbruiksmateriaal nodig. Dat moet je allemaal zien te organiseren, dat zou kunnen via sponsoring. Tevens heb je op zijn minst een grote kast nodig om dit materiaal veilig op te bergen. Om dit alles te regelen heb je wel een netwerk nodig, dat in vele gevallen niet aanwezig is. Daarin schuilt meestal het grote probleem bij die buurtinitatieven .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.