In aangepaste vorm is Villa Randwijck aan het Catharina van Clevepark, net als de andere wijkcentra, dinsdag weer van start gegaan. De sportgerichte activiteiten mogen 1 juli beginnen. Café de Villa is ingericht volgens de regels van Covid-19. Er mogen binnen maximaal 30 bezoekers aanwezig zijn. Bij mooi weer staan er ook tafeltjes buiten op het plein. De openingstijden zijn aangepast en voorlopig van 09:30-13:00 uur.

Het beheer bekijkt de mogelijkheid om café de Villa open te stellen tijdens de vakantieweken.

Lief & Leedstraat
Op 12 december overhandigde wethouder Zorg en Welzijn Marijn van Ballegooijen de eerste Lief en Leed-potjes aan gangmakers van twee Lief en Leedstraten. Het Lief & Leed-potje bestaat uit een klein budget waarmee twee gangmakers een cadeautje of kaartje kunnen kopen voor buren die wel wat extra aandacht verdienen. Daarbij valt te denken aan iemand die uit het ziekenhuis komt, een jubileum viert, nieuw in de straat is etc.

Regels

Spelregels voor het toekennen van een ‘potje’ zij onder meer dat minimaal twee ‘gangmakers’ zorgen dat de straat op de hoogte is en zij tips van buren inventariseren. Er wordt jaarlijks € 150 toegekend aan de straat en de gangmakers beslissen over de uitgaven daarvan, voor kleine attenties.
Wie interesse heeft ook een straat aan te melden, kan contact opnemen met lief&leed@amstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.