Directeuren en bestuurders mogen weer aanschuiven bij de derde door directeur Darshan Sloot van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) geleide talkshow. Die wordt dinsdag 9 juni om 16.00 uur live in de Schouwburg door de OA gehouden en via de lokale omroep RTV Amstelveen (tv) uitgezonden. 

Uit het college is deze keer wethouder Rob Ellermeijer van Sport, Recreatie, Verkeer en Vervoer aan de beurt. Verder komen de directeuren Wilma Schoonderbeek-Netjes (Netjes Beheer), Gerard Lohuis (P60), Mariska Leising
(Event My Brand) en Rick Leliveld (Accuraat Verhuur) aan het woord.

Ondernemers

RTVA televisie is de te zien op de kanalen Ziggo 42; KPN 1380, één kanaal onder NPO1 en T-mobile 806. Men kan ook terugkijken via de website van RTVA of via YouTube of www.oa-amstelveen.nl. OA Live is onderdeel van het door de ondernemersvereniging opgezette programma ‘Ondernemers voor Ondernemers.’

2 REACTIES

  1. Goh. Lees net in een raadsvoorstel dat B&W willen dat RTV Amstelveen en dus ook AmstelNieuws per 1 januari 2021 uit de lucht gaat. Ze adviseren negatief en willen subsidie intrekken en willen dat CvdM geen nieuwe uitzendlicentie meer geeft (ze hebben er al geen). Raad beslist in juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.