Begin november krijgen alle met de Postcode Loterij meespelende Nederlandse huishoudens een cadeaukaart van Albert Heijn ter waarde van Euro 12,50, die men tot en met 13 november kan inleveren.  De Voedselbank wil daarvan gebruik maken door inwoners op te roepen die kaart aan haar te geven.

De cadeaukaart inleveren bij een van de vestigingen van AH heeft overigens alleen recht op vegetarische producten.

Postadres

Wie de kaart niet gebruikt, kan die dus aan de Voedselbank geven. Postadres: Voedselbank, Rupel 22, 1186 Amstelveen. Of die op woensdagmorgen (tussen 09.00 en 12.00 uur) inleveren bij de bank aan Landtong 2, maar aan de achterkant van voormalig verzorgingshuis de Olmenhof. De Voedselbank kan er lang houdbare duurzame producten voor kopen, waarmee de ruim 125 voedselpakketten kunnen worden gevuld. De kaarten moeten overigens wel eerst geactiveerd worden, anders zijn ze niet geldig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.