De voorstelling over Baron van Münchhausen wordt zondag 3 maart om 14.30 uur in het Amstelveens Poppentheater gespeeld door acteur Martijn Donders. Met behulp van het publiek en improvisatie komen de verhalen in deze avontuurlijke meespeelvoorstelling voor iedereen die ouder is dan zes jaar tot leven.

Het was een fantastische wereld waarin de baron, die alles verzon, leefde.

Sloop

Het verhaal in de voorstelling is aldus: Ergens in een klein en verlaten theater loopt een mannetje, die de directeur is, binnen. Het theater is rijp voor de sloop en aan hem de taak om het laatste decor en het aangevreten script op te ruimen.

Tribune

Tot zijn verbazing ontdekt hij ineens publiek op de tribune. Hij wil de mensen niet teleurstellen en na enige aarzeling besluit hij dat er dan ook maar iets gespeeld moet worden. Maar hoe speel je de uitbundige en prachtige verhalen in je eentje met anderhalve man en een paardenkop?

‘De Baron die alles verzon’ is en dankzij Studio Dondersteen. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of 020-6450439.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.