Op maandag 18 juli houdt de organisatie Mantelzorg & Meer weer, in samenwerking met welzijnsclub Participe, weer een gespreksgroep voor partners en kinderen van iemand met dementie.

Die praatgroep wordt in De Meent aan Orion 3 gehouden. Overigens overdag van 13.30 tot 15.00 uur, zodat wie dan werken moet (of met zorgtaken bezig is) pech heeft.

Consulent

In deze gespreksgroep deelt men ervaringen met anderen die net als u zorgen voor een partner of ouder met dementie. Een consulent begeleidt het gesprek en geeft inzicht, informatie en tips. Aanmelden via info@mantelzorgenmeer.nl of bellen bel met 020 5127250. Aanmelden kan ook via het formulier op de website.

1 COMMENT

  1. Ben benieuwd wanneer dergelijke bijeenkomsten ook eens buiten kantooruren worden georganiseerd, want zo laat men wel vele mantelzorgers in de kou staan, die toch al volgens diezelfde organisaties erg onder druk staan. Misschien eens wat vragen stellen in de raad , aangezien gemeentes meestal in dit soort zaken aan de subsidiekraan zitten?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.