Met een feestprogramma wordt vrijdag 30 augustus, van 9.30 tot 17.00 uur, het 50-jarige bestaan van het Maatschappelijk Ontmoetingscentrum (MOC) aan de Lindenlaan 75 in Keizer Karelpark (KKP) gevierd. Voor en door buurtbewoners, vrijwilligers, genodigden en gebruikers van het gebouw. ’s Morgens om half tien is er koffie met gebak en om 10.00 wordt de expositie over de geschiedenis van het MOC geopend.

Rudolph Boshuizen geeft een toelichting over hoe pionier Theo Janssen het voor elkaar kreeg dit wijkgebouw te stichten de en vertelt een paar pakkende anekdotes.  In de grote zaal in het MOC is er ruimte vrijgemaakt voor Sjoelen en Koersbal.  Maar er zijn ook gratis proeflessen Beweging of Internationaal Dansen, Vrij Dansen en –Bewegen of Line Dance. Het creatief programma start met Schilderen met Daniel. Men kan ook taalvaardigheid verbeteren via gratis proeflessen Nederlands en Engels of Nederlands voor laaggeletterden.

Poffertjes

Om iedereen van eten en drinken op de dag te voorzien, ontvangen alle bezoekers een strippenkaart. Tijdens lunchtijd worden broodjes en internationale hapjes geserveerd en er zijn poffertjes voor de liefhebbers.

Van 15.00 – 17.00 is er een Kinderprogramma: Sportbedrijf Amstelland organiseert sportactiviteiten, de Kinder Vakantie Kamer is open met teken en knutselworkshops en er is een springkussen.

Tijdens deze feestdag is er ook een fun fotostudio: een gratis trucagefoto mee naar huis als blijvende herinnering aan deze dag in KKP.  50 jaar MOC is gesponsord door: Stichting Stinak, Stichting Theo Janssen MOC, Stichting Egmana, corporatie Eigen Haard en het Amstelveenfonds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.