Stichting Gezond Natuur Wandelen start maandag 2 september (10.00 uur) met wekelijkse gratis wandelingen in Amstelveen. Een wandeling duurt ongeveer een uur, wordt altijd begeleid door vrijwilligers en gaat in een rustig tempo. Tijdens de wandelingen wordt ook kort iets over de natuur verteld. Aanmelden is niet nodig. Na afloop is er ruimte om samen met de wandelgroep een kopje koffie of thee te drinken. De wandelingen zijn  speciaal bedoeld voor mensen die wat meer willen bewegen en dat graag samen met anderen doen. En intussen vooral genieten van een natuurlijke omgeving met vogels, vlinders en bloemen. De wandelbegeleider vertelt één of twee keer iets over de omgeving. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra leuk en interessant.

Een wandeling vertrekt van Ontmoetingscentrum ‘De Meent’ aan Orion 3 en duurt maximaal een uur. www.gezondnatuurwandelen.nl.

Vrijwilligers

Wie vrijwillige wandelbegeleider wil worden, kan contact met de organisatie opnemen via contact@gezondnatuurwandelen.nl.  Men krijgt dan een korte IVN-natuurmomentencursus, een wandelbegeleiderscursus en een EHBO-cursus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.