Op woensdag 22 juni (19.30 tot 21.00 uur) houdt de organisatie Mantelzorg & Meer een zogeheten Mantelzorgcafé. Dat gaat ov er de vraag: Hoe is uw band met anderen?’

Mantelzorgers voelen zich vanwege het zorgen voor hun naaste vaak niet verbonden met anderen, vindt de organisatie. Het café wordt gehouden in het kantoor van Mantelzorg & Meer aan de Bouwerij 4d.

Gevoelens

“Ze ervaren een gemis aan hechte, emotionele banden en hebben soms ook minder contact met andere mensen dan ze wensen. Daarbij horen vaak negatieve gevoelens van leegte, verdriet, angst en zinloosheid en lichamelijke of psychische klachten. Deze gevoelens kunnen invloed hebben op je gezondheid, welzijn en kwaliteit van leven.”

 

Het Mantelzorgcafé heeft als doel dat mantelzorgers zich bewust zijn van Het belang van netwerken en sociale relaties. Er is aandacht voor hoe men actief kan blijven en de relaties in stand houdt. Men kan zich aanmelden via mantelzorgenmeer.nl / info@mantelzorgenmeer.nl of bellen naar 020-5127250.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.