Vanaf dinsdag 31 mei draaien er drie films in voorpremière in Cinema Amstelveen. Van donderdag 2 juni gaat Falling for Figaro in première.

‘El Buen Patrón’ gaat van dinsdag 31 mei af in zogeheten ‘voorpremière’. In afwachting van een bezoek van een commissie die zijn bedrijf een onderscheiding zou kunnen toekennen, probeert daarin een charismatische fabriekseigenaar koortsachtig alle problemen met zijn werknemers op te lossen. Javier Bardem speelt de hoofdrol.

Falling for Figaro

De film ‘Falling for Figaro’  gaat donderdag 2 juni in Première. De succesvolle Millie geeft daarin haar goedbetaalde baan en luxe appartement in Londen op om haar droom na te jagen: operazangeres worden. Ze vertrekt naar de Schotse Hooglanden waar ze les krijgt van de beruchte operadiva Meghan (Joanna Lumley).

Délicieux 

Ook een voorpremière beleeft de film ‘Délicieux’ van zondag 5 juni af. Een innemende Franse kostuumfilm waarin men ontdekt hoe aan de vooravond van de Franse Revolutie het eerste restaurant ontstond. De culinaire hoogstandjes en politieke ontwikkelingen bieden een smakelijk feelgood drama.

To Olivia 

‘To Olivia’ gaat voorpremière van woensdag 8 juni af. Als 1962 Roald Dahl en zijn echtgenote, actrice Patricia Neal, zich hebben teruggetrokken op het Engelse platteland om hier hun jonge kinderen op te voeden, komt hun dochter Olivia te overlijden. Dat  onvoorstelbare verlies heeft onvermijdelijk invloed op hun relatie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.