Schouwburg Amstelveen presenteert in de kerstvakantie een boordevol programma voor de hele familie.

 Op tweede kerstdag, woensdag 26 december om 15.00 uur, nemen Angela Schijf en de acht musici van het Vivaldi Consort ouders en kinderen mee op een avontuurlijke reis, dwars door De Vier Jaargetijden, naar een sprookjesachtige wereld vol avontuur! Kinderboekenschrijfster Imme Dros schreef voor deze voorstelling een spannend sprookje. Twee zusjes, de één braaf, de ander brutaal, belanden in de wondere wereld van Vrouw Holle. Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Op donderdag 27 december is het tijd voor What a Wonderful Christmas, een jazzy kerstavond vol gouden hits van o.a. Nat King Cole, Frank Sinatra en Louis Armstrong met The Legends ft. Michael Varekamp. Zangeres Esther Hart is speciale gast, zij brak landelijk door toen ze Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival.

Tijdens de kerstvakantie zijn er ook veel leuke voorstellingen en films voor de jeugd geprogrammeerd. Sprookjessprokkelaar de musical (6+) van de Efteling naar het boek van Paul van Loon sluit de kerstvakantie af zondag 6 januari. Kijk op www.schouwburgamstelveen.nl/kerstvakantie voor meer informatie.

Komedie met Peter Tuinman

In de komedie Genoeg nu over jou! op zaterdag 22 december viert Ingeborg Elzevier haar 60-jarig toneeljubileum met Peter Tuinman en Annick Boer. Annick Boer schitterde afgelopen seizoen met haar komisch talent in de zwarte komedie Aquarium, en ook de immer innemende en indrukwekkende Peter Tuinman staat op het podium. De voorstelling werd speciaal voor het drietal geschreven door Magne van den Berg, een van de grootste toneelschrijvers van het moment.

Theateragenda

Woensdag 12 december is het toneelstuk Laatste Paar Dagen te zien met Esther Scheldwacht en Kees Hulst. Donderdag 13 december staat cabaretier Roué Verveer met zijn reprise Heppie de Peppie in de Grote Zaal. In de Kleine Zaal is De Grote Harry Bannink Podcast on Tour uitverkocht. Vrijdag 14 december is het tijd voor Dolf Jansen met zijn Oudejaarsconference 2018 en voor het muzikale toneelstuk Vasalis, Altijd vandaag van Van der Vlugt & Co Cabaretier Johan Goossens staat zaterdag 15 december in de Kleine Zaal. In de Grote Zaal is Moderne Meisjes te bewonderen van Introdans. Lachen kan dinsdag 18 december bij de muzikale komedie Opvliegers 4: Trossen los! met o.a. Anouk van Nes en Sandra Mattie. Dinsdag is ook Kill All Kids van iona&rineke in coproductie met Orkater te zien. Woensdag 19 december staat Alex Roeka met zijn jubileumconcert EN TOEN INEENS in de Kleine Zaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.