Lamme Textielbeheer en AM match verlengen hun samenwerking voor de komende drie jaar. Dat deelt het regionale re-integratiebedrijf AM Match me.

Lamme Textielbeheer is een totaaloplosser op gebied van textiel. Het bedrijf biedt klanten service in de luchtvaart, horeca, gezondheidszorg en overheid. En dat doet de onderneming al zo’n 20 jaar met medewerkers van AM match en mensen met een arbeidsbeperking.

Drie jaar

De jarenlange samenwerking is nu verlengd voor de komende drie jaar. Algemeen directeur Lex Vonk van AM match: “Lamme Textielbeheer is een waardevolle partner voor ons bedrijf. Her is volledig ingesteld op werken met mensen met een arbeidsbeperking. Het is voor onze medewerkers dan ook bijzonder fijn dat we voor de komende drie jaar weer een mooie plek voor hen hebben bij Lamme”.

Johan Cornelisse, COO Lamme Textile Management: “AM match is al jaren een betrouwbare partner welke ook in deze lastige Corona periode zich zeer flexibel heeft getoond. We zijn dan ook blij dat we de samenwerking weer met drie jaar hebben kunnen verlengen”.

Foto: ondertekening van contract

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.