Er wordt donderdag 24 februari (19.30 uur, inloop 19 uur) weer een verwelkomen Alzheimer Café gehouden in De Meent aan Orion 3.

Gespreksleider Job van Amerongen zal met José Groenendaal spreken over het mijden van zorg bij dementie. José Groenendaal is medewerker individuele begeleiding bij de Zonnehuisgroep.

Zorgmijders

Veel mensen die duidelijk hulp nodig hebben wegens dementie accepteren die niet. Groenendaal zal uitleggen wat de gevolgen kunnen zijn van het mijden van aangeboden zorg. En wat er gedaan kan worden om het gebrek aan ziekte-inzicht te beïnvloeden en naasten van ‘zorgmijders’ te ondersteunen.

Zodra De Meent informatie heeft over de versoepelingen wat de coronamaatregelen betreft, staat dat op de site www.alzheimer-nederland.nl/amstelland. Men kan ook mailen naar amstellandmeerlanden@alzheimervrijwilligers.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.