Connexxion lanceert een actie waarbij reizigers de komende maanden zeer goedkoop kunnen reizen. Nadat er een jaar laan aanzienlijk minder mensen in de bussen waren, wil Connexxion reizigers nu weer welkom heten met de Meerreizen Bundel voor slechts € 1,50 per busrit met eventuele overstap.

De Meerreizen Bundel koopt men voor € 15,00 per 10 ritten. Die zet men op een persoonlijke OV-chipkaart. De anonieme OV-chipkaart en een speciaal barcodeticket volgen later deze zomer. De Meerreizen Bundel is geldig op weekdagen na 9:00 uur en in weekends de hele dag.

Hoe werkt het?

Voor die op werkdagen na 9:00 uur instapt, kiest de OV-chipkaart meteen de eerste ‘digitale strip’. Bij uitstappen blijft de strip geldig. Bij een overstap of een retourrit die gemaakt wordt binnen 90 minuten na je eerste check-in, kan men dus blijven reizen voor slechts € 1,50. Na gebruik van alle tien digitale strippen is de bundel vervallen en gaat men gewoon weer verder met reizen op saldo.

Ochtendspits

Ook voor reizigers in de ochtendspits is het een interessante optie. In de middag maken reizigers een aanzienlijk goedkope terugreis van maximaal € 1,50. Voor wie meer bundels koopt, begint de OV-chipkaart na verbruik van de eerste 10 ritten aan de volgende bundel van 10 ritten. De Meerreizen Bundel blijft geldig tot eind 2021.

Met deze actie wil Connexxion bestaande en nieuwe reizigers enthousiast maken voor reizen met de bus. De Meerreizen Bundel is inmiddels (met uitleg en werkwijze) verkrijgbaar op www.connexxion.nl/acties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.