De benefietvoorstelling ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks’ op zondag 19 januari in Schouwburg Amstelveen, voor iedereen die ouder was dan zes jaar, heeft € 34.000 opgebracht voor Fight Cancer.  De schouwburg werkte samen met Rick Engelkes Producties. 

Het initiatief van deze middag kwam van de 12-jarige Tzippy de Wolff, die Foeksia de miniheks speelt in de voorstelling. Haar vader heeft voor de tweede keer kanker, een zware tijd voor haar hele familie. Daarom wilde zij graag iets doen voor gezinnen die hier mee te maken hebben én zo veel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Een initiatief dat direct omarmd werd door Schouwburg Amstelveen en Rick Engelkes Producties.

Uitverkocht

Dankzij de belangeloze inzet van Schouwburg Amstelveen, Rick Engelkes Producties en van Tzippy en haar ouders, was de voorstelling volledig uitverkocht. Met de volledige opbrengst van de kaartverkoop en heel veel donaties is het enorme bedrag van € 34.943 opgehaald. De opbrengst gaat geheel naar Fight Cancer, een organisatie die zich inzet voor onderzoek en preventie van kanker. Schouwburg Amstelveen bedankt iedereen die zich zo vol enthousiasme heeft ingezet voor dit mooie initiatief van harte voor hun steun.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.