‘Plons’ is het verhaal van kikker Kiki, die geboren wordt als klein kikkervisje. Langzaam ontdekt Kiki de wereld om haar heen en raakt verwonderd door de schoonheid van de vijver. De voorstelling is bedoeld voor iedereen die ouder is dat vier jaar en zondag 26 januari om 14.30 uur te zien in het Amstelveens Poppentheater.

Foto: Moon Saris

Een grote vis lijkt even heel gevaarlijk naar Kiki, maar blijkt haar te kunnen helpen. Kiki ziet de libelle die naar werelden kan gaan, waar de jonge kikker nog niet is geweest.

Groter

Kiki verandert, wordt groter, net als de wereld om haar heen. Het is wel lekker veilig in de vijver, maar wat zal er gebeuren als zij straks aan land gaat? Kiki is een beetje bang. Toch stapt ze uit de vijver en gaat aan land. Daar ontmoet zij nieuwe dieren, zoals de rups en de ooievaar. Wat zijn er veel dieren, maar zouden er ook andere kikkers bestaan? Heeft kikker Kiki eigenlijk wel familie? Een poppentheatervoorstelling over een kleine kikker, die dapper genoeg is om haar hoofd boven water te steken.

Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.