Een theatershow en een ballet zijn twee dagen achter elkaar te zien in Schouwburg Amstelveen. Dinsdag 22 januari gaat het om Guilty Pleasures, gepresenteerd door zogenoemde powervrouwen, en een dag later (woensdag 23 januari) is het Scapino Ballet Rotterdam er met Twools (foto). Om 19.00 uur is er een aan Twools voorafgaande ‘salon’ (een bespreking van het stuk). Foto:

Allemaal hebben we zo onze Guilty Pleasures die volgens de smaakpolitie niet door de beugel kunnen, maar het leven stiekem een stuk vrolijker maken, is de redenering achter de show op 22 januari. Met de theatershow kan men ongegeneerd meezingen met liedjes van de Backstreet Boys, George Baker of operanummers als Nessun Dorma. Samen met doldwaze acts, van rolschaatsen tot hoelahoepen, maakt het deze avond tot hèt ultieme vriendinnenuitje, eindigend met het Grote Foute Feest op het podium.

Opwindend

TWOOLS is een choreografische achtbaan die in hoog tempo langs verschillende werelden voert. Een opwindende voorstelling vol vaart waarin korte dansstukken, van topchoreografen en nieuw talent, elkaar non-stop opvolgen. Gedanst door dansers van wereldklasse die moeiteloos omschakelen van de ene stijl in de andere. Bij TWOOLS gaat het om originaliteit, veelzijdigheid en virtuositeit.

Theateragenda 

Woensdag 16 januari staat Youp van ’t Hek voor de tweede dag op rij in een uitverkochte Grote Zaal. Patrick Laureij speelt zijn uitverkochte show Nederlands Hoop zowel op woensdag 16 als donderdag 17 januari. De Dutch Eagles spelen donderdag 17 januari hun show Fly Like An Eagle in de Grote Zaal. Het familiespektakel Hamlet, de familievøørstelling (8+) van Theater Rotterdam is op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 januari te zien. Het Stuffed Puppet Theatre brengt op vrijdag 18 januari Babylon op de planken. Op zaterdag 19 januari staat zanger Sjors van der Panne in de Kleine Zaal met prachtige liedjes.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.

FOTO: Joris Jan Bos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.