Zaterdag 2 en zondag 3 juni wordt in winkelcentrum Stadshart de eerste editie van “Unexpected Wheels” gehouden, die een collectie oldtimers omvat. Bezoekers kunnen auto’s van onder meer de merken Porsche, Ferrari en Cadillac zien. Daarnaast is er zondag een tourrit van 100 km met de start en finish op het Stadsplein. Meedoen aan de tourrit op zondag 3 juni kan via: www.unexpectedwheels.nl. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Ferrari

Tijdens het evenement kunnen Personal Shopping Card houders een Ferrari Experience winnen door zijn of haar kaart te laten scannen. Het gehele weekend staat in het teken van de fifties en sixties met het oldtimers thema. Zo worden de hapjes uitgedeeld door o.a. dames op rollerskates. Ook kan men als Sandy en Danny op de foto in de Grease photo booth. Er is ook live muziek en er zijn diverse foodtrucks en kinderactiviteiten. Het kindertreintje rijdt het hele weekend door het Stadshart en kinderen mogen ritjes maken in een bijzondere klassieker.

Op de foto: Maserati Sebring, die in 1967 op de Motorshow van San Francisco stond. De auto komt uit een Internationaal automuseum en is sinds enkele weken in Nederland geregistreerd. 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.