Er is weer een Ladies Night in aantocht. Op woensdag 29 januari draait daarvoor de film ‘Onze Jongens in Miami’ in Cinema Amstelveen. Het is de bedoeling dat vriendinnen samen naar de film gaan en na afloop gezellig een drankje en hapje pakken en met een goodiebag naar huis gaan.

In ‘Onze jongens in Miami’ is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami, samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.