Medewerkers van Hewlett Packard Enterprise (HPE) gaan vrijdag 20 september (09.30 tot 16.00 uur) de Voedselbank helpen. Zij houden een inzameling bij drie supermarkten in Amstelveen. Wereldwijd riep het bedrijf, dat onlangs plaatselijk verhuisde de Startbaan naar het Stadshart, die datum uit tot vrijwilligersdag. In Nederland koos HPE er voor de Voedselbank te steunen.

Bij drie supermarkten – twee filialen van Albert Heijn en één van Jumbo – voeren de medewerkers hun inzamelingsactie. Namelijk bij de Albert Heijn vestigingen aan Westwijkplein 7 en Brink 20 ( winkelcentrum Middenhoven ) en het Jumbo filiaal aan Groenhof 165.

Behoefte

De medewerkers van Hewlett Packard Enterprise vragen bij de ingang van de supermarkt aan de klanten of zij bij het doen van hun boodschappen één of meer producten extra willen kopen en die dan doneren. Zij krijgen van de inzamelaars een lijstje met producten waaraan grote behoefte is.

De te doneren producten kunnen tezamen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa. Bij de uitgang staan medewerkers van HPE klaar om de extra ingekochte artikelen van de donateurs in ontvangst te nemen.  Er zijn vrijwilligers van de Voedselbank aanwezig om informatie over die organisatie te geven. Overigens heeft de Voedselbank, behalve voedsel, ook geld nodig. Voor dat laatste staat er bij de supermarkten een collectebus. Meer informatie: www.voedselbankamstelveen.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.