Op een steenworp afstand van de Amstelveense begraafplaats Zorgvlied aan de Amstel 223 ligt het voormalige Miranda Paviljoen, dat na 130 jaar sloot en twee jaar geleden als partycentrum Amstel Boathouse dat deze winter een aantal latin & jazz-middagen houdt.

De muzikale middagen zijn er op de zaterdagen 23 november, 14 december en 1 februari van 15.00 uur tot 18.00 uur. De eerste twee optredens neemt zangeres Yvonne Weijers met haar band voor rekening, de laatste van de reeks wordt afgesloten door Menno van Loon (FMA Jazzband).  De locatie leent zich na afloop van de performance voor dineren of te borrelen.

 1000 man

Eigenaren van het Amstel Boathouse zijn Pim Pronk en Jeanine Geurts. “Latin en jazz zijn muzieksoorten die heel goed passen bij de huiselijke sfeer van Amstel Boathouse én de gezellige wintermaanden”, zeggen ze. Met de muziekmiddagen willen ze ook een groot publiek laten zien dat de omgeving veel te bieden heeft. “Het is hier prachtig in deze periode van het jaar.”  Weijers toert met haar band langs theaters, festivals en clubs, waar zij de latin en jazz-hits van de wereld combineert met Nederlandstalige nummers. “Denk aan hits van Gershwin, Buena Vista Social Club en Van Morrison die ik samen met dichter Marten Janse en componist Cajan Witmer compleet in een nieuw jasje steek.”

Entree voor de muzikale middagen is gratis en er is gratis parkeergelegenheid (op basis van beschikbaarheid).

Amstel Boathouse ligt middenin het Martin Luther Kingpark. Naast het restaurant, dat over een ruim terras en overdekte veranda beschikt, heeft het als eventlocatie acht flexibele zalen, die combineerbaar zijn tot een capiciteit van 1000 personen voor zowel zakelijke- als privé-evenementen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.