In het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A, is voor iedereen van twee jaar en ouder op zondag 8 december (14.30 uur) een voorstelling te zien over een volgen die vriend wordt van een auto. De show heet ‘Vreemde Vogel’.

Teun en Tijn gaan samen met hun autootje Broemmm op avontuur, de wijde wereld in. Zonder plan, onderweg naar het onbekende. Vreemde planten, vreemde beestjes, vreemde geluiden en geuren… Waar zijn ze nu? Zitten ze in de jungle of in fantasieland?

Tentje

Tijd om het tentje op te zetten. Wat zijn al die geluiden? En wat is dat voor een vreemde vogel? Is ze ziek, op zoek, wat wil ze toch? De vreemde vogel blijft Teun, Tijn en Broemmm achtervolgen. O jee, ze legt een ei! Nee, gekke vogel, niet op de motorkap van Broemmm.

Teun en Tijn willen verder, maar hoe moet dat nu met die vreemde vogel en het ei? Een lieve, fysieke voorstelling met livemuziek, figurentheater en veel humor. ‘Vreemde Vogel’ gaat over vriendschap en avontuur, en nieuwe dingen ontdekken. Want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend.

Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.