Van woensdag 11 december af draait de film ‘Mees Kees in de Wolken’ in Cinema Amstelveen. Daarmee komt Mees Kees met een nieuw avontuur. Aan hetzelfde Stadsplein wordt trouwens, geïnspireerd op de boeken over Mees Kees, bij boekhandel Venstra jaarlijks een prijs uitgereikt aan de meest populaire juf en meester op basisscholen in Amstelveen.

De film gaat over een groot schoolfeest, waarvoor Tobias te verlegen is om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan. Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan. Kan Mees Kees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en Tobias redden zodat het feest door kan gaan?

Met Leendert de Ridder als Meester Kees en Sanne Wallis de Vries als Mevrouw Dreus. Naar de boeken van Mirjam Oldenhave. Scenarioschrijver: Tijs van Marle.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.