De netwerkbijeenkomsten voor Noord-Holland ter voorbereiding van de zogenoemde Prokkelweek, waarin mensen met een beperking (op onder meer de arbeidsmarkt) centraal staan, komen er weer aan. Vorig jaar werd tijdens de Prokkelweek een meeting gehouden in het Jan van der Togt Museum. Nu is er een netwerkmeeting voor de provincie gehouden op donderdag 16 januari van 15.00-17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) in het Aalsmeerse raadhuis (Raadhuisplein 1, 1431 EH Aalsmeer).

Steeds meer organisaties hebben interesse in het VN-verdrag voor mensen met een beperking. De Prokkelweek wil zich daarvoor heel graag inzetten. Alle wethouders uit het sociaal domein zijn uitgenodigd. LKCA, de landelijke koepel voor cultuureducatie en amateurkunst, gaat al haar leden uitnodigen voor de netwerkbijeenkomsten.

Meer organisaties

Dit jaar zijn trouwens nog meer organisaties uitgenodigd dan vorig jaar. Maatschappelijke en culturele instellingen, welzijnsinstellingen, gemeenten, scholen, sportverenigingen, bedrijven en nog veel meer. “Ken jij mensen of organisaties uit jouw professionele of persoonlijke netwerk voor wie de Prokkelweek interessant is? Je kunt adressen aan ons doorgeven en dan zorgen wij dat ze een uitnodiging krijgen”, zegt de organiserende stichting.

 

In de bijlage meer informatie over deze bijeenkomst (deze bijlage is ook te gebruiken om anderen uit te nodigen). Men kan ook op de website kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.