Novotel Amsterdam City wil een goed doel in Amsterdam of Amstelveen steunen met een kerstdiner. Organisaties die vinden dat vrijwilligers en / of medewerkers het verdienen in de week voor Kerst met zijn allen gratis te genieten van een kerstdiner in stijl kunnen zich inschrijven door te mailen naar jeroen.vangils@accor.com. Enige voorwaarde is dat de organisatie gevestigd moet zijn in Amsterdam of Amstelveen. Inschrijven kan tot uiterlijk 20 oktober. 

Het diner wordt volledig op kosten van Novotel Amsterdam City georganiseerd en biedt plaats aan 100 tot maximaal 125 personen die in de week voor Kerst met elkaar kunnen dineren. Het hotel zorgt niet alleen voor een heerlijk all-inclusive diner, maar ook voor passend entertainment. De organisatie die uiteindelijk wordt gekozen hoeft zich tevens niet druk om vervoer naar huis: dat wordt geregeld door Van Dommelen uit Amstelveen. Zo kunnen de medewerkers en / of vrijwilligers in alle gezelligheid van het diner genieten.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.