Omdat zwembad De Meerkamp 25 jaar bestaat, biedt het onder meer een zomerabonnement weer ingevoerd, waarmee men heel de zomer voordelig kan zwemmen. Mocht het niet zo’n mooie zomer worden als vorig jaar dan is een troost dat ook het recreatiebad de hele zomer open blijft. 

Feestweek

Van 22 juni tot en met 28 juni wordt een week lang het zilveren jubileum gevierd. Het feest begint met een opening op zaterdag 22 juni, gevolgd door  veel extra activiteiten, clinics en instuiflessen in binnen- en buitenbad, op het buitenterrein en in de sporthal. Met het zomerabonnement kan men aan alle activiteiten van de feestweek deelnemen.

Zomerabonnement

Van 1 tot 28 april kan men  bij de receptie van De Meerkamp het voordelige zomerabonnement in de voorverkoop aanschaffen. Het is geldig vanaf 28 april tot en met 1 september tijdens de uren voor recreatie- en banenzwemmen.

Het nieuwe gezinszomerabonnement is nog voordeliger. Men krijgt namelijk een stapelkorting bij elk extra abonnement voor inwonende familieleden. De kosten zien er als volgt uit.

Kosten Voorverkoop 1 t/m 28 april Verkoop vanaf 29 april
1 persoon € 125 € 150
2 personen € 225 € 250
3 personen € 276 € 300
4 personen € 325 € 350
5 personen € 375 € 400

 

Meer informatie

Kijk op www.meerkamp.nl/zomerabonnement voor meer informatie en de voorwaarden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.