Voor de Amateurkunst expositie, die er van zaterdag 1 tot en met vrijdag 21 juni wordt gehouden, kan men zich tot 10 april als deelnemer melden bij de tot Platform C behorende Kunstuitleen Amstelveen. Het is een kans om als amateur kunstenaar werk tentoon te stellen.De opening van de Amateurkunst expositie is op zaterdag 1 juni om 15.00 uur. Daarna wordt gedurende drie weken werk van de deelnemers (2D of 3D) in de Kunstuitleen geëxposeerd. Alle bezoekers, familie en vrienden kunnen door middel van een stembiljet hun favoriete kunstwerk kenbaar maken.

De deelnemers met de meeste stemmen kunnen diverse prijzen winnen, zoals een cadeaubon t.w.v. € 250 en een creatieve cursus naar keuze. Op vrijdag 21 juni om 15.00 uur worden deze prijzen uitgereikt.

Aanmelden voor 10 april (en meer informatie) via 020-6452333 of exposities@kunstuitleenamstelveen.nl. Website: https://www.kunstuitleenamstelveen.nl/amateurkunst-expositie-2019/

1 REACTIE

  1. Kan dit niet in het Cobra in een bijzaal gebeuren? Is toch veel leuker? Die kunstuitleen moet je echt weten. En dan de ruimte. Ook niet één van de mooiste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.