De firma Ahrend helpt ook mee aan het weer bewoonbaar maken van de Urbanuskerk en daarbij behorende pastorie. Het bedrijf schonk de stoelen voor de torenruimte die als gebedsruimte is te gebruiken. “De stapelstoelen uit de vergaderruimte van de pastorie zijn goed te gebruiken, maar er moet óók druk vergaderd worden door alle bouwteams enzovoort”, zegt Ben van der Zandt van de parochie. Probleem voor de pastorie.

Maar dat werd kennelijk opgelost door de forma Ahrend. Bovenkerker Hans Cuvelier heeft daar goede contacten. “We kregen zomaar als bijdrage van Ahrend prachtige nieuwe stoelen, zodat we nu kunnen wisselen.” De parochie is dankbaar voor de geste van de firma Ahrend en de inzet van Cuvelier.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.