Op woensdag 1 mei (9:30 – 10:30 uur) komen voorleesliefhebbers met kindjes van 0-2 jaar bij elkaar in Bibliotheek Amstelveen Westwijk. In samenwerking met Boekstart biedt de Bibliotheek een brede collectie voorleesboekjes aan om samen doorheen te bladeren.
In het Boekstart Babycafé in Bibliotheek Amstelveen Westwijk gaan de boekjes gaan over slapen gaan, eten en emoties. Handvatten voor ouders om hun kindjes de wereld te laten ontdekken, bindt de bieb.

Tips

Kinderen aan wie op jonge leeftijd werd voorgelezen zijn later beter in taal. Het Boekstartbabycafé is een mooie plek om meer te weten te komen over voorlezen en geschikte boekjes. De Bibliotheek geeft praktische voorleestips die men ook thuis meteen in de praktijk kan brengen. Er is ruimte om te voeden en te verschonen en er staan ook altijd lekkere koekjes en koffie klaar voor de ouders. De toegang is gratis.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.