Vrijdag 26 april komen Frank Evenblij en Erik Dijkstra naar Schouwburg Amstelveen met Bureau Sport. In 2017 waagden zij de stap van tv naar theater en brachten ze hun geliefde Bureau Sport op de planken. Nadat de voorstelling als ‘geslaagd experiment’ werd bestempeld, maken zij zich op voor het vervolg.

Het format van het gelijknamige televisieprogramma vormt de basis van deze avond. Veel vertrouwde elementen komen terug: diepgravende interviews met topsporters in ‘de verhoorwagen’ en natuurlijk ‘meedoen met’. Daarnaast hoort men verhalen die het tv-programma nooit gehaald hebben. Soms was er simpelweg even geen camera in de buurt, of waren de gedraaide beelden te slecht om uit te zenden. In het theater is er gelukkig alle ruimte voor de hoogtepunten én dieptepunten uit de sport-journalistieke loopbaan van Evenblij en Dijkstra. Gast van deze avond is Murthel Groenhart, kickbokser.

Theateragenda
Woensdag 24 april neemt Crooners Night Club zijn publiek mee naar de nachtclubs van Las Vegas en New York in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Donderdag 25 april een hilarische voorstelling over zusterliefde, schone schijn en wijsheid in Je kunt op me rekenen, op dezelfde avond speelt Henry van Loon Onze Henry voor een uitverkocht theater.

Vrijdag 26 april komt Bureau Sport met Frank Evenblij en Erik Dijkstra naar Amstelveen. Woensdag 1 mei speelt trompettist Eric Vloeimans met Calefax de sterren van de hemel in een hercompositie van de opera Dido & Aeneazz. Donderdag 2 mei komt Harrie Jekkers terug voor een uitverkochte zaal. Vrijdag 3 mei de musical The Bridges of Madison County met o.a. René van Kooten, het seizoen wordt op donderdag 9 mei afgesloten met de inmiddels uitverkochte theatershow van Arjen Lubach.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.