De Buitenveldertselaan, het verlengde van de Beneluxbaan (in Amstedam), blijft nog even dicht tot  24 maart, tussen de Van Boshuizen- en A.J. Ernststraat. Verkeer uit Amstelveen wordt omgeleid via de A9 – A10 en via Van Boshuizenstraat en Van Leijenberghlaan.

In Amstelveen is ook de Laan Walcheren tot en met dinsdag 27 juni afgesloten voor het verkeer vanaf de Rembrandtweg naar de Keizer Karelweg. ’s Nachts is een aantal malen de complete rijbaan afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Rembrandtweg – Mr. G. Groen van Prinstererlaan – Keizer Karelweg en via de Beneluxbaan – Mr. G. Groen van Prinstererlaan – Keizer Karelweg.

N201-Amstelaquaduct

In verband met onderhoud in het Amstelaquaduct wordt de N201 ter hoogte van het Amstelaquaduct van donderdag 9 maart 20:00 uur t/m vrijdag 10 maart 05:00 uur volledig afgesloten. Verkeer wordt via de A2 en A9 omgeleid.

N201-Waterwolftunnel

In verband met onderhoud in de Waterwolftunnel wordt de N201 tussen de N232 en N231 van vrijdag 10 maart 19:00 uur t/m zaterdag 11 maart 05:00 uur afgesloten (de nacht van zaterdag op zondag is een reservenacht). Ook de aanliggende op- en afritten ter hoogte van de Middenweg zijn afgesloten. Verkeer wordt via de N231 en N232 omgeleid.

Nicolaas Tulplaan

De Tulplaan is van maandag 13 maart t/m dinsdag 14 maart afgesloten voor verkeer in 1 richting. Tijdens de afsluiting kan het verkeer de wijk aan de zuidzijde via de Laan van de Helende Meesters verlaten. Inrijden is wel mogelijk vanaf de Groenelaan.

Afsluiting Amsteldijk Zuid

De werkzaamheden van aannemer Veenix ter hoogte van het A9 viaduct lopen uit tot en met vrijdag 17 maart. In verband met het roei-evenement Head of the Rivers is de weg op 11 en 12 maart wel open.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.