Tot vrijdag 6 juli kunnen in Amstelveen wonende en werkende professionele kunstenaars zich aanmelden voor de jaarlijkse atelierroute. In het weekend van vrijdag 5 tot en met zondag 7 oktober wordt die gehouden. Deelnemers stellen dan hun ateliers open. Op 5 oktober om 16.00 uur vindt de officiële opening plaats in de Kunstuitleen aan het Stadsplein.

Ruim zeventig Amstelveense kunstenaars nemen jaarlijks deel aan de atelierroute,  met eigen werk: schilderijen, tekeningen, grafiek, beelden, foto’s en sieraden. Voorafgaand aan het weekend is er bij Platform C | Kunstuitleen Amstelveen een overzichtstentoonstelling te bezichtigen.

Die wordt gehouden van zaterdag 8 september tot en met zondag 7 oktober. Iedere deelnemende kunstenaar kiest een werk uit dat representeert wat men in zijn of haar atelier kan verwachten; dit werk wordt opgenomen in de overzichtstentoonstelling van Kunstuitleen Amstelveen en gebruikt in alle communicatie uitingen (programmaboekje, website, persberichten). Bezoekers stippelen aan de hand van deze informatie een gewenste route uit. Het is de bedoeling dat de ateliers van 11.00 tot 17.00 uur open zijn in het weekend.

Aanmelden zich bij Kunstuitleen Amstelveen via telefoon 020-6452333 of mail exposities@kunstuitleenamstelveen.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.