Werk van Iene Swierstra

Van vrijdag 11 tot en met zondag 27 mei is op buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk-Noord 55  een expositie te zien van Mark Pol en Hélène Swierstra.

Tekeningen die Mark Pol maakt zijn vaak de eerste aanzet voor zijn schilderijen. Zijn werk heeft als centraal thema de mens, met al zijn zwaktes en tekortkomingen. Pol heeft een opmerkelijk kleurgebruik en zijn beeldtaal is niet makkelijk onder te brengen in een bepaalde categorie. De bezoeker wordt vooral uitgenodigd tot kijken.

Observeren

Het beeldend werk van Hélène Swierstra ontstaat door het observeren van de mens en de natuur. Naast observaties  gebruikt zij haar ervaringen en emoties bij het maken van haar beelden. Swierstra maakt gebruik van allerlei materialen zoals brons, hout, gietklei en gips.

De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur en op feestdagen. De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.