Er komt weer een nieuwe editie van Local The Night aan in P60. Het is een soort kweekvijveravond voor talent uit de stad en de regio. In deze editie, op 25 augustus (20.30 uur): Green Policy en Jeroen Weerdenburg.

‘Alles kan kapot’ is het motto van Green Policy. De stoner / grungeband uit de buurt van Utrecht maakt – met invloeden uit de 70’s en 90’s – ruige muziek met vunzige gitaren, rauwe vocals en een stampende / alles slopende backline. “Met veel bier, moshpits en een bijna ongezonde dosis aan energie zorgen deze mannen voor een slopende performance”, meldt P60. “Ze braken tijdens Bevrijdingsfestival  nog de boel af in Utrecht en tijdens deze Local komen ze dat ook in P60 doen.”

Jeroen Weerdenburg is al van jongs af aan bezig met muziek. Altijd al dromend van een carrière als artiest, heeft hij zichzelf de laatste jaren ontpopt tot een begrip in de Nederlandse popmuziek. Hij bracht recent verschillende nummers uit, zoals ‘Vandaag’ (met gastvocalen van Douwe Bob) en ook ‘Mijn Wereld’ was al op verschillende radiostations te horen. Live was hij o.a. te bewonderen bij de ‘VBRO, ik luister Nederlandstalig’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.