Op de Dag van de Verpleging, zaterdag 12 mei, werden alle aan het werk zijnde medewerkers van Ziekenhuis Amstelland met kleurrijke boeketten bloemen verrast. De 12e mei viel deze keer overigens een dag voor Moederdag.

Het was overigens geen kant en klare bos, die zij kregen. Iedere medewerker kon zelf een boet samenstellen.

Een bloemist die normaal gesproken werkt in een loods aan de Albert Cuyp, stond zaterdag met een bloemenkraam in de tuin van het personeelsrestaurant. Bloemen waren er volop, want er moest wel iets te kiezen zijn.
Tussen 14.30 en 16.30 uur was de bloemenkraam ‘open’. Het was een kleurrijk tafereel. De medewerkers konden de attentie erg waarderen. De twaalfde maart is de verjaardag van Florence Nightingale. Er wordt dan wereldwijd aan verpleegkundigen aandacht besteed.

In Nederland stromen trouwens steeds meer studenten naar het vak. Zij studeren aan mbo en hbo voor verpleegkundige. Maar er zijn de komende jaren honderdduizenden mensen in de zorg nodig.

 

1 REACTIE

  1. Alle zorgmedewerkers verdienen hele grote bossen bloemen. Van huishoudelijke hulpen tot verplegend personeel, want jullie zijn allemaal kanjers. 🤩🤩🤩🤩

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.