Er komt weer een karaoke editie in P60. Op zaterdag 19 mei (21.00 uur)  nodigt Joost de Host Amstelveen en omstreken uit voor een nieuwe Karaoke XXL. Alle klassiekers uit de muziekwereld staan klaar om lekker vals (of juist heel mooi) te worden meegezongen.

Het bier zal zoals gewoonlijk rijkelijk vloeien. Ook tijdens de derde editie zal het hele karaoke-circus naar de grote zaal verplaatst worden. Joost de Host presenteert op deze editie een beste performance competitie. Er zullen 7 mensen worden geselecteerd die mee mogen doen en de beste performance moeten neerzetten. Inclusief passende outfit! Deze deelnemers maken kans op bier en bitterballen. Het publiek bepaald wie wint.

Het gaat om één liedje per persoon, tenzij de tijd toelaat een tweede ronde te doen. De entree is gratis.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.