Op maandag 26 augustus geven Jack Plooij en Günther Steiner in Schouwburg Amstelveen een eenmalige debrief over de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Daarnaast nemen de heren het publiek mee in de geheimen van de Formule 1.

Mede doordat Max Verstappen in 2021 als eerste Nederlander wereldkampioen werd Formule 1 werd dat een populaire sport in Nederland.

Geheimen

Daar komt bij dat Verstappen inmiddels drie wereldtitels op zijn naam heeft staan. Op zondag 25 augustus is het tijd voor de Grand Prix van Nederland en zal Circuit Zandvoort door alle fans opnieuw veranderen in een oranje zee. Een dag later, op maandag 26 augustus, blikken Jack Plooij en Günther Steiner dus terug daarop in de schouwburg, tijdens een unieke eenmalige debrief over de Dutch Grand Prix in Zandvoort waarbij Plooij en Steiner het publiek meenemen in de geheimen van de Formule 1.
Verslaggever Jack Plooij interviewt coureurs en teambazen al ruim 20 jaar. Günther Steiner is een Italiaanse (autosport) ingenieur en manager en was van april 2014 tot en met januari 2024 de teambaas van het Haas Formule 1-raceteam. Jack Plooij en Günther Steiner kennen elkaar ook al meer dan 20 jaar. Ze delen dezelfde passie voor Formule 1, maar verschillen wel vaak van mening. Gelukkig kunnen ze om elkaars mening lachen en steken ze er vaak de draak mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.