Amateur toneelgroep TOBO speelt haar allerlaatste voorstelling. Die afscheidsvoorstelling heet ‘En ik dan?’ (van Annie M.G. Smit) en is 22, 23 en 24 maart te zien in het Noorddamcentrum aan de Noorddammerweg in Bovenkerk.

Door langdurig gebrek aan nieuwe leden moest de theatergroep de beslissing nemen te stoppen.

Boekhouder

Het stuk dat Tobo ten afscheid speelt is dus een komedie van Annie M.G. Schmidt: “EN IK DAN ?”. Het verhaal draait om de ietwat frivole, gescheiden moeder van een employé bij een stichting, die een beetje met de boekhouding heeft geknoeid.

Matinee

Om de verdenking van fraude te helpen voorkomen, dringt zij de stichting binnen als nieuwe medewerkster. Met de beste bedoelingen sticht zij constant de grootste verwarring. Virtuoos redt zij zich steeds uit de benarde situaties.  Spannende en geestige taferelen met een verrassende ontknoping. Helemaal eigen aan Annie M.G. Schmidt. De voorstellingen op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart beginnen om 20.15 uur. Zondag 24 maart is er een matinee om 14.00 uur. De toegangsprijs is 15 euro.

Regie: Annette Nijder. Spelers: Manuela Ruhé, Tom van Doorn, Peter Lichtenveldt, Margriet Berger en Marieke Dorsman-Roelofsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.