Een jonge inwoner van Amstelveen, die zich medewerker van een bank noemde, werd zaterdag in Alkmaar door de politie gearresteerd. Dat kwam door de oplettendheid van een vrouw van 65 in het nabij gelegen Heiloo.

De Amstelvener was pas 18. Maar de vrouw vertrouwde het niet toen zij werd gebeld door iemand die zich bankmedewerker noemde. Er zou zogenaamd een groot bedrag van haar rekening zijn afgeschreven en de ‘bank’ zou haar pas blokkeren.

Politie

Wetend dat een bank nooit met dergelijke naar cliënten belt, belde zij zelf de politie. Zij had inmiddels van de ‘bankmedewerker’ te horen gekregen dat ze haar pincode moest doorgeven en dat een medewerker van de bank die zou komen ophalen. Wat inderdaad gebeurde door de Amstelvener, die vervolgens op de politie stuitte. Hij zit nu vast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.