AmstelveenSport organiseert ook deze voorjaarsvakantie sportieve activiteiten voor de Amstelveense jeugd en jongeren.

Bijvoorbeeld in zwembad De Meerkamp waar op vrijdagavond 16 februari voor iedereen tot twaalf jaar in het golfslagbad discozwemmen met een DJ plaatsvindt.

Opblaasdierenrace

Van maandag 19 t/m zondag 25 februari is het zwembad geopend volgens het vakantierooster, wat betekent dat er extra veel recreatiezwemmen met in de middag de Jungle Stormbaan in het wedstrijdbad is. Let op: woensdag 21 februari is het zwembad gesloten wegens werkzaamheden die samenhangen met de bouw van het nieuwe bad.

Vrijdagmiddag 23 februari is er de ‘Opblaasdierenrace’ voor iedereen met minimaal een zwemdiploma A. Op een opblaasdier, bewapend met een waterpistool, gaat men dan het water in om te schieten als op een bekertje aan de overkant. Meedoen aan de opblaasdierenrace is gratis, al betaalt men wel een toegangskaartje voor het zwembad.

Gratis voor jongeren

Er is LuchtkussenFestival, speciaal voor jongeren, op dinsdag 20 februari van 16:30 tot 18:00 uur in de Ben Goudsmithal. En op vrijdag 23 februari daar het Zaalvoetbaltoernooi, ook van 16:00 tot 18:00 uur. Na de individuele opgave worden de teams aan het begin van het toernooi samengesteld. Beide activiteiten zijn gratis. Aanmelden via de website.

Volleybaltoernooi

Woensdag 21 februari vindt de tweede editie van het volleybaltoernooi voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 plaats van van 9:00 tot 14:00 uur in de Nieuwe Bankrashal. AmstelveenSport organiseert het toernooi samen met volleybalvereniging AMVJ-Martinus. De kinderen krijgen eerst een clinic van de trainers en spelen daarna wedstrijden tegen elkaar. Deelnemen is gratis, wel graag inschrijven.

Peuter-Festival

 Ook deze vakantie staan de inmiddels populaire festivals in de Ben Goudsmithal op het programma. Het LuchtkussenFestival is op woensdag 21 februari in drie tijdsblokken 1) 10:00-11:30 2) 12:30-14:00 3) 14:30-16:00. Het Peuterfestival is op donderdag 22 februari in twee tijdsblokken 1) 10:00-12:00 uur 2) 14:00-16:00 uur in de Beweegbox en Turnhal. Speciale gast tijdens het PeuterFestival: CocoMelon. Voor meer informatie, inschrijven en tickets: amstelveensport.nl/vakantieactiviteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.