Alzheimer Amstelland en Meerlanden organiseert op zondag 17 december (14.00 tot 16.00 uur) een feestelijke dansmiddag in ’t Pluspunt aan de Smeenklaan voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Die wordt mogelijk gemaakt door de donatie van de Music Meeting Lounge.

Trio van Toen treedt op met onvergetelijke Nederlandstalige liedjes van vroeger, gegoten in een modern, swingend jazzy jasje.

Jaren 50 en 60

De ervaren muzikanten Thomas Kwakernaat op contrabas, Pieter van Santen piano en Monique van de Keer zang spelen de muziek uit de 50-er en 60-er jaren. De toegang voor deze dansmiddag is gratis. De drankjes zijn voor eigen rekening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.