Het lokale popkoor The Joshua Tree brengt in de Schouwburg Amstelveen de nummers van U2 op donderdag 12 oktober.

Het koor bestaat uit ruim 25 leden en vertolkt het complete vijfde studioalbum van de Ierse rockband.

 Meezingen

Het wordt begeleid door de Ierse band Beyond the Music en een klassiek orkest. Hits als With or Without You en Where the Streets Have No Name staan op het programma en het publiek wordt geacht mee te zingen. Voor het concert in Schouwburg Amstelveen zijn nog kaarten verkrijgbaar.

 ‘Hoogtes’

De band staat onder leiding van de charismatische frontman Nigel Connell. Maar dat is niet alles: ook een klassiek orkest en Popkoor Amstelveen tillen de muziek naar ongekende hoogtes, zegt de schouwburg.

Beyond the Music is ontstaan uit een diepe liefde voor muzikale grootheden en de wens om deze te eren op een spectaculaire manier. Het resultaat is een sublieme combinatie van hedendaagse rockmuziek met grootse orkestrale arrangementen, die de kern van het oorspronkelijke werk versterken.

Complete theateragenda op www.schoubwurgamstelveen.nl

Foto: Beyond the Music

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.