In de Buurtkamer Keizer Karel Park aan de Lindenlaan 75 (MOC) zijn er komende weken weer zomerse activiteiten voor kinderen. Vanaf de tweede week van de Zomervakantie is de Kinder Vakantie Kamer er weer op de maandagen en donderdagen, van maandag 13 juli t/m donderdag 13 augustus. Telkens van 12.30 t/m 14.00 uur.

Kinderen van 5 t/m 12 jaar kunnen er terecht. Kosten zijn € 2 per kind (per keer), inclusief een glas limonade met wat lekkers. Kinderbingo in samenwerking met Participe. Informatie en aanmelding bij de Buurtkamer via 020-643 04 53 of via de mail, buurtkamerkkp@gmail.com.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit: Maandag 13 juli: Potjes maken en versieren; Donderdag 16 juli: Schilderen;  Maandag 20 juli: Kinderbingo; Donderdag 23 juli: Schilderen;  Maandag 27 juli: Koekjes bakken; Donderdag 30 juli: Schilderen; Maandag 3 augustus: Lunch maken en eten; Donderdag 6 augustus: Schilderen; Maandag 10 augustus: Kinderbingo;  Donderdag 13 augustus:  Spelletjesmiddag.

De Buurtkamer KKP

In De Buurtkamer KKP zijn er overdag en in de avonds taallessen, kinderactiviteiten (Kinder Vakantie Kamer), vrouwenpraatgroepen, eenmalige bijeenkomsten, workshops, kleinschalige evenementen, voorstellingen, vergaderingen en wordt er gekookt door vrijwilligers voor Café Internationale.

Keizer Karelpark

In 2015 maakte de gemeente een wijkprofiel voor het Keizer Karelpark, waaruit bleek die wijk aantrekkelijk is voor lagere inkomens. In het westelijke deel wonen veel ouderen met een inkomen uit een pensioen of AOW. Ongeveer 22% van alle bijstandsgerechtigde Amstelveners woont in het Keizer Karelpark. Het gemiddeld besteedbaar huishoudinkomen is er 15% lager dan het Amstelveens gemiddelde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.