Vrijdag 4 september opent het theaterduo Veldhuis & Kemper het nieuwe theaterseizoen van Schouwburg Amstelveen met twee voorstellingen van het programma ‘Zonder Meer’. En op donderdag 24 september is Prima ballerina Igone de Jongh er met Openbare Repetitie, de mooiste choreografieën uit haar omvangrijke carrière.

Veldhuis en Kemper (Remco, Richard en een vleugel) brengen verhalen en de mooiste liedjes in hun puurste vorm. Er is overigens een maximaal aantal toeschouwers toegestaan, dat minder is dan wanneer alle plaatsen zijn bezet. Want de 1,5 meter afstand geldt natuurlijk, maar misschien is het publiek juist daarom dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis & Kemper.

Ballerina
Igone de Jonghw was eerste soliste van Het Nationale Ballet. Op donderdag 24 september danst zij dus Openbare Repetitie. Tussendoor vertelt zij over haar  leven als danseres:  Lunchen met een blaadje sla, moordende repetities, kapotte voeten, maar ook premières in het pluche met koningen en koninginnen. Een exclusief kijkje in het leven van de prima ballerina!

Start verkoop
Voor de maand september zijn er al een aantal voorstellingen in de verkoop. Ook de verplaatste voorstellingen (o.a. René van Meurs, Nienke Plas, Jandino, Huub Stapel) zijn opnieuw in de verkoop. Eind augustus presenteert de schouwburg haar plannen voor de maanden september t/m december.

Info en reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.