Lopen in het donker bij maanlicht schijnt een attractie te zijn in het Amsterdamse Bos. Wie me wil doen kan op 5 februari een zogenaamde ‘volle zogeheten vollemaanwandeling’ maken om 20.00 uur. Dat kost hem dan wel € 12,50 en de start is bij Miniport Amsterdam aan de Duizendmeterweg 4.

Men wandelt niet zomaar. Het doel van de organisatoren is dat deelnemers ‘samen overdenken en verstillen bij maanlicht’.

Bossen

Een tocht door verstilde bossen en over maanverlichte paden. De organisatoren van iederal beloven een verrassing door wat men beleeft. “Door de duisternis komen alle zintuigen op scherp te staan,” zegt het evenementenbureau voor ‘zingeving’ in Baarn. Door het stil-zijn hoort men volgens het bureau nieuwe geluiden om zich heen én in zichzelf. “Elke volle maan heeft zijn eigen thema, en deze keer is dat: liefdevol leven. Aanmelding en informatie over verzamellocatie op iederal.nl/vollemaanwandeling-liefdevol-leven-op-05-02-23-in-amsterdam.

De avond wordt dus georganiseerd door iederal, dat een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving organiseert. Van interactieve lezingen, natuurevenementen, zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Overal in het land. Kijk op www.iederal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.