In het Amstelveens Poppentheater wordt zondag (8 oktober) om 14.30 uur een gezinsvoorstelling voor iedereen de ouder is dan vijf jaar gespeeld over kunst. De voorstelling heet dan ook ‘Kunst’ en wordt op de bühne gebracht door het duo ‘Onder het Buro’, dat bestaat uit Tessa en Olivier.

Een voorstelling waardoor het publiek op diverse lagen wordt aangesproken en op humoristische wijze worden meegenomen in het verhaal, zegt het theater.

Verschillend

Volgens dat is het een ode aan de vrijheid, fantasie en creativiteit van kinderen. “Een voorstelling waarmee we laten voelen dat we allemaal verschillend tegen kunst én de wereld aankijken.” De knappe kunstkenner onthult een groot kunstwerk van de even gewaardeerde kunstenaar.

Maar Tessa & Olivier verlossen hun publiek van álle vragen over kunst, waarover zij pretenderen veel te weten. Zij spelen kunst, vinden er wat van en maken er een zooitje van.

Kaartjes a € 9,00 per stuk kunnen gereserveerd worden via www.amstelveenspoppentheater, info@amstelveenspoppentheater.nl of 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.