Op donderdag 9 november komt het debuutalbum van Crossroad Trail, “Bad News”, eindelijk uit. De zeskoppige band treedt dezelfde avond op in P60.

De band bestaat uit een, volgens PO60 krachtige rhythm sectie, twee gitaristen, een toetsenist en de charismatische zangeres Nienke de Jong als frontvrouw. Samen proberen zij de harten van blues-liefhebbers te veroveren.

Basis

Crossroad Trail heeft een unieke benadering van blues, waarbij de krachtige gitaren de basis vormen, maar waarbij traditionele bluesstandaards worden getransformeerd in eigentijdse tracks. Hun eigen composities worden gekenmerkt door pakkende melodieën en aanstekelijke riffs. Geïnspireerd door iconen als Beth Hart, Samantha Fish en Eric Clapton, creëert Crossroad Trail een frisse en moderne interpretatie van blues op het kruispunt van blues, pop en rock.

Op 9 november dus live op het podium van Poppodium P60 Amstelveen. Kaarten zijn beschikbaar via: https://p60.nl/crossroad-trail

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.